Camping Leurdijk Meddo

DE WINTER KOMT ERAAN, DAAROM ZIJN WIJ VANAF 2 OKTOBER GESLOTEN.

IN 2021 ZIEN WIJ U GRAAG WEER TERUG.
OP DE WEBSITE EN OP FACEBOOK ZULLEN WIJ BERICHTEN
WANNEER WIJ WEER GEOPEND ZIJN.

Wij danken alle bezoekers voor hun verblijf, 
samen hebben we er, ondanks deze gekke tijd, toch een fantastische zomer van gemaakt! 

Verscholen in het Achterhoekse coulissen landschap vindt u Camping Leurdijk, een oase van rust en ruimte op fietsafstand van Winterswijk, boekenstad Bredevoort en het oude vestingstadje Groenlo.

Winterswijk vervult een regiofunctie met zijn theater, ruim winkelaanbod en horeca. Bredevoort is een oud stadje met tal van boekenwinkels; een bezienswaardigheid op zich. Binnen een straal van 10 kilometer heeft u de keuze uit recreatieplas ’t Hilgelo en de Slingeplas. Hier kunt u naar hartenlust zwemmen, zonnen en luieren.

LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN!

De Achterhoek is uitgeroepen tot de meest fietsvriendelijke regio van Nederland. U kunt gebruik maken van gratis bewegwijzerde fietsroutes die u naar de mooiste plekjes voeren. Een uitstapje over de grens naar buurland Duitsland behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.

Camping Leurdijk bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg, de oude boerderij is verbouwd tot woonhuis en het voormalige weiland, omgeven door bomen en een houtwal, biedt plaats aan 15 ruim opgezette kampeerplaatsen met veel privacy en voorzien van elektriciteit.  De camping beschikt over nette sanitaire voorzieningen.

Op deze prachtig gelegen camping, te midden van de natuur, ervaart u de gemoedelijke sfeer en rust van de Achterhoek. De camping is een geschikte uitvalshoek voor uitstapjes naar omliggende steden en pitoreske dorpjes, door middel van knooppuntenroutes en andere beschreven fietsroutes die op de camping gratis verkrijgbaar zijn.