TOP 10 AANRADERS

Alle highlights & hotspots van Winterswijk

Benieuwd wat er allemaal te doen en te zien is in Winterswijk? Het dorp barst van de bijzondere bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan een museum, laat je betoveren door de natuur, ontdek de steengroeve of struin over de markt. Dit en nog veel meer. Ontdek alle highlights & hotspots van het veelzijdige dorp Winterswijk. Ga fietsend of wandelend op ontdekking en laat je verrassen.

Bekijk de meer dan 300 rijks- en gemeentelijke monumenten in het knusse centrum en het prachtige, bijzonder kleinschalige buitengebied, benoemd tot Nationaal Landschap. Wat écht de moeite waard is vind je in deze selectie, aangeraden door de vrijwilligers van VVV Winterswijk. Een overzicht van alle to-do’s en must-sees.

Kijk hier voor meer informatie!